Magazine Logo

Herstel - Nooit meer alcohol

Gijs van der Wielen

Participatie

Vroeger heb ik altijd samengewoond met mijn moeder. Alcohol speelde een grote rol in mijn leven. Mijn moeder vond het niet prettig dat ik dronk maar daar stoorde ik mij niet aan. Ik verstopte op allerlei plekken in huis alcohol. Ik verzon ook allerlei smoesjes om ergens te gaan drinken. Ik vertelde mijn moeder dat ik een vergadering op het werk had, wat niet waar was, zodat ik naar het café kon gaan om te gaan drinken. Het leverde nog geen problemen op en ik had een goede baan bij een varkensslachterij in Twello. Daar heb ik 27 jaar gewerkt. Om de rest van dit artikel te lezen dient u zich in te loggen of te registreren.

WTA

WTA (Het Wetenschappelijk Tijdschrift voor Autisme) is een peerreviewed tijdschrift met als doelstelling het bevorderen van de verspreiding van wetenschappelijk gefundeerde kennis over het spectrum van autismestoornissen in het Nederlands taalgebied. De verbreding van het wetenschappelijk fundament is gericht op de verbetering van de positie van mensen met autisme in de samenleving in de meest brede zin van het woord.

Naar de website.Ouderschapskennis

Ouderschapskennis, voor opvoedondersteuners en ouderbegeleiders, is een tijdschrift voor de studie van ouderschap en ouderschapsproblematiek. De redactie van Ouderschapskennis weet uit ervaring wat de dagelijkse dilemma’s op de werkvloer van ouders, ouderbegeleiders en opvoedondersteuners zijn.

Naar de websiteWaardenwerk

Tijdschrift Waardenwerk richt zich op het onderzoeken en ondersteunen van werken aan waarden op drie, onderling samenhangende niveaus: het niveau van de persoonlijke bestaansethiek, het niveau van werk en professioneel handelen en het niveau van organiseren en besturen.

Naar de websiteParticipatie en Herstel

‘Participatie en Herstel’ is een voortzetting van het Tijdschrift voor Rehabilitatie en Herstel. Het richt zich op ondersteuning van maatschappelijk herstel, sociale inclusie en het tegengaan van maatschappelijke uitsluiting van mensen met een verslaving of met forensische problematiek.


Naar de website